Zelf je Joomla website onderhouden

joomla zelf onderhoudenEen Joomla website laten bouwen is stap 1, maar hoe zorg je er nu voor dat je zelf de inhoud van je website actueel kunt houden zonder kennis van ingewikkelde programmeercodes?

Het antwoord op deze vraag is eenvoudig, maak uw nieuwe Joomla website op basis van het Joomla startpakket van Joomlastartpakket.nl.

Kiest u voor een Joomla startpakket dan is het aanpassen van teksten en afbeeldingen een fluitje van een cent; daarnaast kunt u nieuwsfeiten publiceren een blog bijhouden etc. Het is sterk aan te raden om de nieuwe Joomla startpakket website regelmatig te voorzien van nieuwe inhoud zodat de website actueel blijft én beter gevonden wordt door zoekmachines.

Joomla websites zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven (klein én groot!), organisaties, onderwijsinstellingen, stichtingen, verenigingen, musea e.d., die regelmatig de inhoud van hun website zélf willen actualiseren. Kortom, eigenlijk voor iedereen die zich met een professionele website op het internet wil presenteren en daar zélf de baas over wil zijn.

Het is niet meer van deze tijd als u voor elke (kleine) aanpassing bij de websitebouwer moet aankloppen. Dit is kostbaar en inefficiënt. Via het Joomla Content Management Systeem (CMS) kunt u zélf teksten aanpassen, foto's toevoegen en andere inhoud beheren zonder dat u kennis hoeft te hebben van HTML of andere website-talen.

Iedereen met basiskennis van Microsoft Word kan overweg met een op Joomla gebaseerde website, zeker na het volgen van een Joomla cursus. Als u over een internetverbinding beschikt kunt u - waar ook ter wereld - uw Joomla website zelf beheren!

De hulp van de websitebouwer is misschien nodig voor (eventueel) nieuw in te bouwen functionaliteiten en updates binnen de Joomla website.

Alles wat door de website gebruiker zelf gedaan kan worden bespaart direct kosten voor het actueel houden van de website en het maakt de gebruiker meer betrokken bij zijn eigen website.

Bent u niet zeker van uw Joomla kennis en wilt u de basiskennis aanleren? Joomlastartpakket.nl heeft de mogelijkheid om een basiscursus Joomla te geven op locatie, of via Skype in combinatie met Teamviewer.

joomla onderhoud rounded

Mijn Joomla website?

Joomlastartpakket.nl

Waarom niet?

Neem contact op

contact 125Joomlastartpakket.nl
Distelakker 31
6691 DP Gendt

Telefoon:
0481356769 (werkdagen 09.00u - 15.30u) 
0654368831 (werkdagen 09.00u - 15.30u)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier