Een responsive website met Joomla!

Sinds een aantal jaren is responsive design een term geworden waar je als website eigenaar serieus rekening mee moet houden. Als Joomla gebruiker kan je er dus ook niet meer omheen. Wil je dat je (nieuwe) Joomla website ook goed te bekijken is op mobiele apparaten hou dan rekening met de keuze voor wat betreft de template.
Joomlastartpakket.nl werkt graag op basis van bestaande (commerciele) responsive templates zodat de template aan de basisvoorwaarden voor mobiele weergave voldoet.

Wat is 'responsive design'?

Een responsive design of responsive template zorgt ervoor dat je website er ook goed uit ziet op een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone. Met andere woorden: je template past zich aan naar de resolutie van het apparaat waarmee je de website benadert.
Het mooie hiervan is dat je geen aparte mobiele website meer hoeft te maken. Doordat het uitgangspunt voor de mobiele weergave de resolutie is zal het ontwerp ook goed werken op apparaten die nu nog niet eens bestaan. Bedenk maar eens hoe lang je huidige website (indien van toepassing) al bestaat, was de tablet en de smartphone al gemeengoed of nog niet? Tijd om de zaken onder handen te nemen met een nieuwe Joomla website van Joomlastartpakket.nl!

responsive 750

Mijn Joomla website?

Joomlastartpakket.nl

Waarom niet?

Neem contact op

contact 125Joomlastartpakket.nl
Distelakker 31
6691 DP Gendt

Telefoon:
0481356769 (werkdagen 09.00u - 15.30u) 
0654368831 (werkdagen 09.00u - 15.30u)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier