Waarom een Joomla website?

Waarschijnlijk heeft u al een idee waarom u een eigen Joomla website wilt hebben, anders was u niet op deze site terecht gekomen. Er zijn echter nog heel veel andere redenen te bedenken waarom u "online" zou kunnen gaan.
Er zijn verschillende redenaties mogelijk; als bijvoorbeeld een bedrijf geen Joomla website heeft is dat een deze tijd een tekortkoming. Mensen zoeken vaak eerst via internet en gaan daarna fysiek op hun doel af.

Lees onderstaande redenen eens door en beslis zelf of u er iets mee kunt.

Waarom een Joomla website?

  • Waar je vroeger in de telefoongids keek om een bedrijf te zoeken, is dit nu verplaatst naar het internet. Kijk naar uzelf.... wanneer was de laatste keer dat u het telefoonboek of de gouden gids hebt geraadpleegd? Weet u ook nog wanneer u de laatste zoekopdracht in Google ingaf? Reden genoeg om een Joomla website te hebben. U moet eigenlijk altijd vindbaar zijn op het internet.
  • Een Joomla website is het visitekaartje van uw bedrijf. Zonder dat potentiele klanten naar uw bedrijf hoeven te komen krijgen zij door uw site al een indruk over uw bedrijf. Dit kan de beslissing om zaken met u te gaan doen aanzienlijk verhogen.
  • Een Joomla website is volledig in de stijl van uw bedrijf op te zetten. Huisstijl, kleuren en zelfs de mogelijkheid om al artikelen of diensten via de Joomla website aan te bieden.
  • Een Joomla website draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Veel potentiele klanten of handelspartners zullen u overslaan als u geen site hebt of als deze erg verouderd is.
  • Middels uw Joomla website kunt u perfect communiceren met potentiele klanten. Immers, de informatie is altijd up-to-date en beschikbaar.
  • Uw contact gegevens zijn altijd toegankelijk voor iedereen. U kunt er zelfs voor kiezen uw potentiele klanten en partners contact met u op te laten nemen via de site door middel van een contact formulier. Ook kunt u bijvoorbeeld een formulier gebruiken om offertes of meer informatie aan te laten vragen.
  • Een Joomla website is veel meer meetbaar dan een advertentie in bijvoorbeeld een krant. Los van het feit dat een kleine advertentie in de zaterdag editie van een willekeurige krant zeer duur is, heeft u nooit de garantie dat deze gezien wordt. Hoe weet u nu of uw advertentie iets heeft opgeleverd? Via het internet is alles controleerbaar en meetbaar. Het is zichtbaar vanaf waar, wanneer en hoe lang bezoekers op uw site zijn geweest.
  • Uw Joomla website is 24/7 beschikbaar. 365 dagen per jaar kunt u geinteresseerden in uw virtuele winkel ontvangen zonder dat u er zelf bij aanwezig hoeft te zijn.
  • Een Joomla website is een interactief medium. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder dat u er bij aanwezig hoeft te zijn.
  • U kunt uw Joomla website overal bekend maken. Bijvoorbeeld een link op de site van een collega ondernemer, op uw "Facebook" pagina etc. Ook een vermelding op uw visitekaartje doet wonderen. Denkt u bijvoorbeeld ook aan uw voicemail? Hierdoor kan alle informatie verstrekking gewoon doorgaan.

Bovenstaande redenen is een greep uit vele mogelijkheden waarom u een Joomla website zou kunnen beginnen.

Wilt u mensen informeren over uw bedrijf, diensten of vereniging? Wilt u uw handelswaar via het internet verkopen en zo stevig besparen op de vaste kosten van uw bedrijf? Of wilt u uw hobby tentoonstellen of gewoon over uw persoonlijke leven vertellen? Een Joomla website is de oplossing. De combinatie van een site en email doet het helemaal. Meer omzet genereren, leden werven, informatie verstrekken of meer mensen met uw boodschap bereiken, met deze combinatie is uw succes verzekerd.

Neemt u gerust contact met ons op zodat wij samen met u naar uw mogelijkheden kunnen kijken.

waarom joomla rounded

Mijn Joomla website?

Joomlastartpakket.nl

Waarom niet?

Neem contact op

contact 125Joomlastartpakket.nl
Distelakker 31
6691 DP Gendt

Telefoon:
0481356769 (werkdagen 09.00u - 15.30u) 
0654368831 (werkdagen 09.00u - 15.30u)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier