Joomlastartpakket websites: Professioneel én betaalbaar!

joomla-1Joomlastartpakket.nl maakt websites in Joomla 3.x (op dit moment de laatste Joomla versie) en maakt daarbij bij voorkeur gebruik van Joomla website templates die 100% aansluiten op de nieuwste functionaliteit in de laatste Joomla versie.
Groot voordeel van het gebruik maken van een professionele Joomla template als basis is dat deze standaard responsive is (werkt prima op mobiele toestellen) en dat de template meegroeit met de nieuwste Joomla mogelijkheden. De template bepaald in belangrijke mate de 'look en feel'van uw Joomla website, daarom besteden we hier samen met u de nodige tijd aan om een juiste keuze te maken.

TEMPLATEKEUZE 

Joomlastartpakket.nl kiest graag voor kwalitatief goede Joomla templates van templatebouwers zoals Yootheme en Rockettheme, deze templatebouwers hebben een goede reputatie en staan goed aangeschreven als het gaat om kwaliteit en support op de geleverde producten. Deze templates beschikken over de nieuwste technieken, hebben veel mogelijkheden en zijn uiterst zoekmachinevriendelijk. Voordeel is dat templates van deze templatebouwers standaard responsive zijn.

Doordat wij gebruik maken van standaard Joomla templates als basis kunnen we de tarieven voor onze Joomla websites laag houden; voordeel is dat goede templates meegroeien met de ontwikkelingen binnen Joomla en daarnaast ook de snelle ontwikkeling van internet browsers volgen.

U kunt de demo's van Rockettheme en Yootheme eens bekijken zodat u een idee krijgt van de mogelijkheden. Elke template heeft standaard aantal kleur -en achtergrond combinaties beschikbaar; aan de bovenzijde van elke demopagina kunt u schakelen naar een andere template. Vrijwel alle templates van recente bouwjaren zijn geschikt gemaakt voor de laatste Joomla versie.

U bent natuurlijk vrij in de keuze voor een template zolang deze maar geschikt is voor de laatste Joomla versie. 

NB: Indien u een op maat gemaakt template wilt dan is dit natuurlijk mogelijk, hou in dat geval rekening met een langere oplevertermijn en een hogere meerprijs.


WAT IS STANDAARD INBEGREPEN IN HET JOOMLASTARTPAKKET VAN JOOMLASTARTPAKKET.NL?

  • Installeren & configureren van het Joomla! content management systeem
  • Installeren & aanpassen van een bestaande Joomla! template naar uw wensen
  • Installeren & configureren van JCE (Joomla Content Editor): dit is een uitgebreide WYSIWYG teksteditor in Joomla; u krijgt alle commerciele extensies voor deze editor meegeïnstalleerd!
  • Installeren & configureren van een slider extensie voor afbeeldingen
  • Installeren & configureren van van een Google Maps extensie
  • Installeren & configureren van een sitemap extensie
  • Het standaard Joomla contactformulier
  • Genereren van zoekmachinevriendelijke URL's
  • Installeren & configureren van de uitgebreide zoekfunctie


Klik hier voor een volledig overzicht
van de opties in het Joomla startpakket.

 
Inbegrepen zijn 5 pagina's en 5 menu items (indien gewenst); deze maken wij voor u aan binnen het standaard Joomlastartpakket.

joomla starter rounded

Mijn Joomla website?

Joomlastartpakket.nl

Waarom niet?

Neem contact op

contact 125Joomlastartpakket.nl
Distelakker 31
6691 DP Gendt

Telefoon:
0481356769 (werkdagen 09.00u - 15.30u) 
0654368831 (werkdagen 09.00u - 15.30u)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier