Servicecontract voor technisch onderhoud en support

joomlabeveiligingHet is erg belangrijk om gebruik te maken van de nieuwste versies van Joomla en aanvullende (geinstalleerde) extensies.
Regelmatig worden er nieuwe versies uitgebracht, waarin vaak veiligheidslekken gedicht zijn.
Hackers zijn tegenwoordig erg actief en gebruiken technieken om gebruikersnamen en wachtwoorden te achterhalen en op die manier uw website te misbruiken.

Joomlastartpakket.nl bied u als extra optie bij afname van een Joomla startpakket een Servicecontract tegen gereduceerd tarief (1e jaar) waarmee technisch onderhoud en support gewaarborgd zijn.

Neemt u een Servicecontract af dan zorgt Joomlastartpakket.nl voor het tijdig upgraden van de Joomla installatie en de geinstalleerde extensies.
Wordt nu bijvoorbeeld Joomla versie 3.2.2 gebruikt en Joomla versie 3.2.3 wordt uitgebracht, dan zorgt Joomlastartpakket.nl dat Joomla geupgrade wordt naar de laatst beschikbare stabiele versie.
Hetzelfde geldt voor nieuwe versies van de geinstalleerde extensies.

Als een Joomla website klaar is voor gebruik en online geplaatst is, betekent dat nog niet dat er niet regelmatig werkzaamheden aan de website uitgevoerd moeten worden.
Het is belangrijk dat er regelmatig vernieuwingen en aanvullingen aangebracht worden. Dat kan in de vorm van content, maar kan ook betekenen dat er iets aan de vormgeving gewijzigd moet worden of aanvullende functionaliteit toegevoegd moet worden. Sommige werkzaamheden kunnen uiteraard door de gebruiker zelf uitgevoerd worden. Wordt dat niet gewenst of ontbreekt tijd en/of kennis, dan kan Joomlastartpakket.nl deze werkzaamheden uitvoeren.

U kunt hierbij denken aan:

  • het uitvoeren van template-aanpassingen
  • het installeren van extra extensies
  • het maken van nieuwe formulieren
  • het aanpassen van de menu-structuur
  • het uitvoeren van een zoekmachine-optimalisatie
  • het plaatsen of wijzigen van teksten, afbeeldingen of video's
  • het maken van een nieuwsbrief
  • het herstellen van uw Joomla website als deze gehackt is
  • het aanpassen van instellingen, mailadressen, etc.

 

Naast deze werkzaamheden heeft u de mogelijkheid om vragen met betrekking tot het werken met de Joomla website direct aan ons te stellen; dit kan via live chat (geintegreerd in de backend bij een Servicecontract) telefoon en e-mail. 

joomla onderhoud rounded1

Mijn Joomla website?

Joomlastartpakket.nl

Waarom niet?

Neem contact op

contact 125Joomlastartpakket.nl
Distelakker 31
6691 DP Gendt

Telefoon:
0481356769 (werkdagen 09.00u - 15.30u) 
0654368831 (werkdagen 09.00u - 15.30u)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier